Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Segona jornada de lliurament de claus de les parcel·les dels Horts Urbans de Badia
Segona jornada de lliurament de claus de les parcel·les dels Horts Urbans de Badia
Una vintena de persones van recollir ahir les claus de les seves parcel·les dels Horts Urbans de Badia en la segona jornada de formalització de la cessió de les instal·lacions, que va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, va signar els documents acreditatius juntament amb les persones que ahir mateix ja podien anar a les seves parcel·les.

Aquesta segona sessió es va convocar per a les persones que no van poder assistir a la primera jornada de lliurament de claus, que va tenir lloc el 21 d'abril.

94 parcel·les de 80 metres quadrats

Els horts urbans de Badia del Vallès consten de 94 parcel·les de 80 metres quadrats que ofereixen un innovador sistema de casetes, realitzades a partir de contenidors de mercaderia reutilitzats, segons el projecte dissenyat per l'arquitecte municipal Daniel Serrano. Cada parcel·la té accés a un porxo que es recolza sobre el contenidor. A partir de cada contenidor s'han fet quatre casetes per a les eines.

Zona de pícnic

L'espai dels horts se situa a dos nivells de diferent cota i genera quatre sectors diferents. A banda dels horts, l'espai ofereix una zona de pícnic, amb un contenidor doble i bany d'homes, de dones, i bany adaptat, taules per menjar i arbres que oferiran ombra.

La cessió d'ús té una durada de dos anys renovables automàticament per anualitats, en el cas que cap de les dues parts no informi l'altre del contrari en un termini de dos mesos abans del venciment i mentre la persona usuària respecti les normes fixades pel reglament.

Només per a consum familiar

L'ús de les parcel·les és exclusivament per al consum familiar, i està prohibida la venda dels productes obtinguts dels cultius. La persona usuària només podrà executar el seu treball dins de la parcel·la adjudicada, delimitada per la tanca.

La titularitat del sòl dels Horts Urbans és de l'Incasòl, amb una cessió d'ús a favor de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Les persones adjudicatàries de la cessió per part de l'Ajuntament de Badia del Vallès només tindran la cessió de l'ús de la parcel·la autoritzada, pel termini establert i que podrà ser revocable o caducar.

Publicat el 01.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^