Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns, tractament contra la galeruca als oms de Badia mitjançant endoteràpia vegetal
Dilluns, tractament contra la galeruca als oms de Badia mitjançant endoteràpia vegetal
Dilluns vinent, 10 de maig, l'empresa Arboricultura Urbana i Paisatge inicia el tractament contra la galeruca als 200 oms de Badia per combatre la plaga d'aquest insecte que afecta els arbres.

El tractament s'aplicarà mitjançant el mètode de l'endoteràpia vegetal. Aquest sistema consisteix en la injecció dels productes fitosanitaris i bioestimulants directament en el sistema vascular de la planta. D'aquesta manera, s'eviten les polvoritzacions de productes químics que poden embrutar l'entorn. A més, és totalment innòcua per a la salut de les persones i animals i es pot aplicar a qualsevol hora del dia.

La galeruca de l'om és un coleòpter de la família Chrysomelidae que s'alimenta tant en estat larvari com adult de fulles d'om. Els mesos més adequats per al tractament d'aquesta plaga són de maig a juliol, per això, a partir de dilluns vinent s'inicia el tractament dels oms de Badia.

Publicat el 07.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^