Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dimarts 11 i dijous 13 de maig, jornades de donació de sang al Casal de Gent Gran
Dimarts 11 i dijous 13 de maig, jornades de donació de sang al Casal d'Avis

Demà, dimarts 11 de maig, i dijous, 13 de maig, Badia del Vallès acollirà dues jornades de donació de sang al Casal de Gent Gran (av. de Burgos amb c/ Bètica), amb la col·laboració de l'Institut de Badia del Vallès. L'horari dels dos dies serà de 17 a 21 hores. Per participar-hi, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

Badia se suma al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat, ja que, amb la reserva t'evitaràs haver d'esperar

Cal mantenir el ritme de donació de sang

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Donació, amb totes les mesures de seguretat

La donació es farà amb totes les mesures de seguretat. Entre altres accions, les persones donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, se'ls prendrà la temperatura, han de guardar la distància de seguretat amb la resta de persones i se'ls lliurarà un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres. Recordem que cal portar mascareta.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Dimarts 11 i dijous 13 de maig, jornades de donació de sang al Casal d'Avis

Publicat el 10.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
^