Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Darreres places per donar sang avui i dijous a Badia
Dimarts 11 i dijous 13 de maig, jornades de donació de sang al Casal d'Avis

88 persones ja han reservat cita per donar sang aquesta tarda i dijous al Casal de Gent Gran. Queden només 8 places disponibles, 2 per a aquesta tarda, a les 18.30 hores i 6, per dijous, en franges horàries des de les 19.30 a les 20.30 hores. Pots reservar a donarsang.gencat.cat.

Si no t'has inscrit, fes-ho! Cal mantenir el ritme de donació de sang. Les donacions continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que podem fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Donació, amb totes les mesures de seguretat

La donació es farà amb totes les mesures de seguretat. Entre altres accions, les persones donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, se'ls prendrà la temperatura, han de guardar la distància de seguretat amb la resta de persones i se'ls lliurarà un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres. Recordem que cal portar mascareta.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Dimarts 11 i dijous 13 de maig, jornades de donació de sang al Casal d'Avis

Publicat el 11.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^