Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'amplia, des de demà, 14 de maig, i fins al 2 de juny, el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de 6 places d'agent de la Policia Local
Convocatòria de 6 places d´agent de la Policia Local
L'Ajuntament amplia el termini de presentació de sol·licituds per a la provisió de 6 llocs de treball d'agent de la Policia Local com a funcionari/ària de carrera, pel procediment de concurs-oposició, de torn lliure, i la constitució d'una borsa de treball. L'ampliació és per un període de 20 dies naturals des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així que el termini de presentació serà del 14 de maig de 2021 al 2 de juny de 2021, ambdós inclosos.

Les persones que ja han presentat la seva candidatura dins del període inicial (entre el 14 d'abril de 2021 i el 3 de maig de 2021) no l'han de presentar de nou, sense perjudici de les exclusions que es puguin derivar de la manca de compliment de requisits de la seva candidatura en el termini inicial. Si desestimen participar-hi, poden presentar la renúncia, fet que comportarà la devolució de la taxa que van abonar en el seu moment.

La modificació de les bases reguladores es fa per adaptar-les als criteris establerts a la disposició addicional vuitena de la Llei 16/1991, segons modificació incorporada per la Llei 5/2020, de 29 d'abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l'impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient.

Tens tota la informació sobre les bases i requisits de participació en l'enllaç https://www.badiadelvalles.cat/fitxes.php?categoria=641.

Si vols participar-hi, has de presentar la instància normalitzada, a partir de demà, 14 de maig, segons el model que trobaràs a la seu electrònica del web (https://seuelectronica.badiadelvalles.cat).

Publicat el 13.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^