Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament prepara “Fem estiu, som Badia”, un cicle d'activitats a la ciutat durant juliol i amb cloenda per la Diada
L´Ajuntament prepara “Fem estiu, som Badia”, un cicle d´activitats a Badia durant juliol i amb cloenda per la Diada
L'Ajuntament oferirà activitats culturals, d'oci i familiars, durant juliol i principis de setembre, en diversos espais oberts del municipi. El cicle “Fem Estiu, som Badia” substitueix la tradicional Festa Major de juny amb la intenció de distribuir durant l'estiu les activitats, que estaran adaptades a les mesures que indiqui el Procicat, que ha prohibit la celebració de Festes Majors. Com a part del programa d'activitats, el cap de setmana del 10, 11 i 12 de setembre hi haurà una sèrie d'actes adaptats a la nova normalitat, ja que la previsió és que llavors la situació epidemiològica sigui millor.

A totes les activitats hi haurà control d'aforament i el públic estarà assegut, mantenint les distàncies de seguretat i complint amb totes les indicacions de les autoritats sanitàries.

L'organització en espais oberts i amb aforament limitat permetrà gaudir de la cultura, de l'oci i de l'espai públic de Badia amb un format adaptat a la pandèmia.
 
Pròximament ampliarem la informació al web i a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Publicat el 17.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^