Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament de Badia se suma al Dia Internacional de la lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia
L´Ajuntament de Badia se suma al Dia Internacional de la lluita contra l´homofòbia, la bifòbia i la transfòbia
L'Ajuntament de Badia del Vallès se suma al Dia internacional de la lluita contra l'homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia i la transfòbia, que es commemora avui, 17 de maig. Aquesta jornada recorda que cal donar sempre resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

El 17 de maig és el Dia internacional de la lluita contra l'Homofòbia, la bifòbia i la transfòbia per commemorar que, en aquesta data del 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de trastorns mentals.

A Badia, Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere

Us recordem que, a Badia, des de l'any passat està operatiu el Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere. El servei és a la primera planta de l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava s/n) i atén, amb cita prèvia, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Per concertar cita, ho pots fer als telèfons 93 729 46 51 i 93 718 63 97, i al correu electrònic badia.sailgtbi@badiadelvalles.net.

El SAI és un servei d'atenció, assessorament, acompanyament i informació per a tota la població i en especial per a les persones LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l'orientació sexual, la identitat o l'expressió de gènere. La seva finalitat és donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les necessitats de les persones; entre elles, la recepció i tractament de denúncies per possible discriminació.

També ofereix un servei d'atenció de proximitat i integral a les persones LGTBIQ+ i a aquelles que s'adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

A més de l'atenció personal, el servei vol sensibilitzar la població de Badia i oferir informació i recursos LGTBIQ+ als diferents equipaments.

Fullet del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere

Fullet del Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere

Fitxer: FOLLETO_SAI___ARTE_FINAL.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 679,72 kB

Publicat el 17.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania Presentacio? del Mapa de l'Amiant a la ciutadania
×  
Roda de premsa del Mapa de l'Amiant Roda de premsa del Mapa de l'Amiant
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
^