Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participa, dijous vinent, 20 de maig, en la sessió sobre el Pla d'Igualtat Comunitari per a entitats i ciutadania
Participa, dijous vinent, 20 de maig, en la sessió sobre el Pla d´Igualtat Comunitari per a entitats i ciutadania
Si formes part d'una associació o, simplement, vius a Badia del Vallès, pots dir la teva en la sessió participativa de diagnosi ciutadana, on es discutirà, de manera presencial, les necessitats, desigualtats i discriminacions per raó de gènere que hi ha a Badia del Vallès i es parlarà sobre les accions que es poden dur a terme des de l'Ajuntament per solucionar-les. La sessió es farà aquest dijous, 20 de maig, de les 17 a 19 hores, al Centre Antonio Machado.

L'aforament màxim de l'activitat serà de 30 persones que es dividiran en dos grups separats garantint les mesures per la COVID-19.

Es demana confirmar l'assistència mitjançant el següent formulari entre avui i demà: http://bit.ly/PlaIgualtatBadia.

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsa la creació del Pla d'Igualtat Comunitari de Badia del Vallès per planificar les polítiques públiques de gènere i la transversalització de la perspectiva de gènere a les diferents àrees del municipi.

Participa i digues la teva. La teva opinió és fonamental per detectar les discriminacions i posar-hi remei!

Publicat el 18.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès Avaluació del Pla Integral de Reconstrucció Econòmica i Social de Badia del Vallès
×  
El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel
^