Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'esport de Badia, a competicions de gran nivell
L'esport de Badia, a competicions de gran nivell
Esportistes de Badia participaran pròximament en competicions de gran nivell. La nedadora Mariam Polo, la secció de waterpolo del Club Natació Badia i el tirador Chus Oviedo competeixen en actes esportius, nacionals i internacionals, durant aquests dies.

La nedadora del CN Badia, Mariam Polo, és a l'Illa de Madeira per disputar, amb la Selecció Espanyola Paralímpica, la competició World Para Swimming 2020 que va ser suspesa en la seva data inicial per la pandèmia de Covid-19.

La competició es duu a terme a Funchal des del 16 al 22 de maig i es considera com l'esdeveniment més gran de paranatació abans dels Jocs Paralímpics de Tòquio que es disputarà el mes d'agost. Les proves en les quals participa Mariam Polo són 50 i 100 metres lliures, 100 metres esquena, 200 estils i relleus. Les proves es podran seguir en la web del Comitè Paralímpic Espanyol i a través del seu canal de YouTube https://www.youtube.com/user/TVparalimpicos.

El Club Natació Badia també serà present amb la seva secció de waterpolo en la fase d'ascens a Segona Nacional que es disputarà en la localitat d'El Olivar, Saragossa, els dies 28, 29 i 30 de maig. L'equip absolut masculí de l'entitat ha aconseguit classificar-se per a aquesta fase d'ascens després d'acabar invictes en la lliga regular. S'enfrontaran en aquesta fase al C. N. Ciudad Alcorcón, al Club Waterpolo Murcia i a l'amfitrió, E.M. El Olivar Waterpolo.

El tirador badienc pertanyent al Club de Tir Sabadell, Chus Oviedo, es desplaça a la localitat croata d'Osijek per participar en el Campionat Europeu de Carabina d'Aire comprimit 10 m que es durà a terme del 23 de maig al 6 de juny. El campionat està organitzat per la Confederació Europea de Tir i la Federació Croata de Tir Esportiu i ha modificat les seves dates i la seva seu pels efectes de la Covid-19.

Publicat el 19.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^