Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més del 31% de la població de Badia ja ha rebut la vacuna contra la COVID-19
2.259 persones de Badia, un 16,8% del total, ja han rebut la vacuna contra la COVID-19
4.267 persones de Badia ja han rebut la primera dosi de la vacunació contra la COVID-19, fet que representa un 31,8% del total. D'aquestes, 1.910 persones, un 14,2%, també han rebut la segona dosi i han finalitzat la pauta de vacunació. Aquestes xifres superen la mitjana de la nostra comarca, el Vallès Occidental, on la població que ha rebut la primera dosi de la vacuna arriba al 30,3%.

En un mes, Badia gairebé ha doblat el nombre de persones vacunades. A mitjans d'abril, havien rebut la vacuna 2.259 persones, un 16,8% del total.

El CAP et contactarà per rebre la vacunació
Per rebre la vacunació, no cal fer cap acció. El CAP va contactant les persones mitjançant SMS i trucada telefònica per acordar cita per a la vacunació en funció dels grups d'edat, prioritzant les persones en funció del seu estat de salut i la disponibilitat de vacunes.

Tot i això, si has nascut entre els anys 1962 i 1971, pots demanar cita prèvia per vacunar-te. Pots consultar les dates i llocs de vacunació disponibles i fer la reserva de la teva hora de vacunació a vacunacovidsalut.cat. Com que el procés de vacunació s'ha accelerat, és molt probable que la resta de franges d'edat s'obrin en les setmanes vinents.

Publicat el 21.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^