Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
COMERÇ 21, una iniciativa per impulsar la teva botiga o parada de mercat
COMERÇ 21, una iniciativa per impulsar la teva botiga o parada de mercat
El projecte COMERÇ 21 ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites botigues o parades seleccionades, fent una diagnosi de l'empresa, dissenyant un pla d'accions, execució i acompanyament. L'Ajuntament de Badia del Vallès col·labora en el projecte COMERÇ 21, desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç.

COMERÇ 21 està dirigit als comerços i serveis i té com a objectiu millorar l'oferta comercial de la demarcació de la província de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 negocis amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. L'acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les petites empreses seleccionades, a negocis com els que hi ha a Badia del Vallès, fent una diagnosi de l'empresa, dissenyant un pla d'accions, execució i acompanyament.

L'objectiu d'aquest programa és donar l'impuls que necessita cada negoci, de forma individual, ajudant al comerciant a definir i implementar noves estratègies, tant als comerços com a les parades de mercats municipals. La data màxima per a la presentació d'inscripcions és el 7 de juny i la inscripció que trobaràs al web https://www.comerc21.cat/ l'has d'emplenar i lliurar al correu electrònic, a info@comerc21.cat.

Aquesta iniciativa t'ajuda a:

  • Definir i implementar noves estratègies
  • Redefinir el model de negoci
  • Comercialització i màrqueting
  • Digitalització
  • Equip humà
  • Professionalització i gestió

Al web del projecte https://www.comerc21.cat/ trobaràs tota la informació, així com un full d'inscripció per presentar la teva candidatura.

Des de l'Ajuntament t'animem a participar en el projecte, amb el convenciment que serà una bona eina pel teu negoci, ja que l'acció serà portada a terme per professionals del món del comerç al detall. Si tens cap dubte, posa't en contacte amb el servei de Comerç de l'Ajuntament.

Publicat el 21.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^