Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Trobada amb la ciutadania i les entitats per iniciar la diagnosi del Pla d'Igualtat Comunitari de Badia del Vallès
Trobada amb la ciutadania i les entitats per iniciar la diagnosi del Pla d´Igualtat Comunitari de Badia del Vallès
17 persones, representants d'entitats del municipi i de la ciutadania, van participar, dijous passat, en la primera trobada per començar a treballar en la diagnosi del Pla d'Igualtat Comunitari de Badia del Vallès.

Va ser una sessió molt participativa, on es van treballar les necessitats i fortaleses, sobre els següents eixos: laboral i econòmic, treball de la llar i cura, habitatge, educació i cultura, espai públic i mobilitat, salut i vida saludable, participació comunitària, seguretat i civisme i violències masclistes.

Participa en l'enquesta!

Si no hi vas poder assistir, però vols aportar les teves idees sobre aquest tema, pots contestar l'enquesta que adjuntem i que només et portarà de 5 a 10 minuts.

L'enquesta servirà per detectar les necessitats, desigualtats i discriminacions per raó de gènere a Badia del Vallès. Les vostres respostes ens seran de gran ajuda i ens permetran aterrar la diagnosi. Només et portarà uns 5 minuts.

http://bit.ly/EnquestaPlaIgualtatBadia

No se't demanen dades sensibles ni que permetin la teva identificació. Les teves respostes són anònimes i només ho consultarà la persona que està duent a terme la diagnosi del Pla d'Igualtat comunitari. El termini de resposta és fins al divendres, 28 de maig.

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsa la creació del Pla d'Igualtat Comunitari de Badia del Vallès per planificar les polítiques públiques de gènere i la transversalització de la perspectiva de gènere a les diferents àrees del municipi.

Publicat el 24.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^