Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La carretera de Badia a Sabadell reobre dilluns
La carretera de Badia a Sabadell reobre dilluns
La carretera de Badia a Sabadell es reobrirà dilluns, un cop finalitzades les obres per construir el sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs, a l'altura de la benzinera. El mateix dilluns, a primera hora del matí, es finalitzaran els treballs amb la pintura viària del tram afectat i, un cop s'hagi assecat, es reobrirà al trànsit.

Les obres del sobreeixidor han presentat una gran complexitat, ja que a l'espai on s'ha actuat hi ha un gran nombre de xarxes de serveis d'Endesa, Aigües de Sabadell, Adif i Aigües Ter-Llobregat i ha calgut la coordinació de totes aquestes empreses. A més, durant les obres s'han registrat pluges, que han endarrerit els treballs respecte als terminis inicialment previstos.

El sobreeixidor del Torrent de Can Gorgs és una infraestructura necessària per reconduir l'aigua en dies de grans precipitacions de pluja i evitar així que es produeixin inundacions a la zona.

Publicat el 28.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^