Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Parada per conscienciar durant el Dia Mundial sense Tabac
Parada per conscienciar durant el Dia Mundial sense Tabac
La seu a Badia del Vallès de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i un equip del CAP Badia han participat, aquest matí, en un acte de conscienciació sobre els perills del tabac, coincidint amb la celebració del Dia Mundial sense Tabac.

Amb una parada a la plaça de l'Ajuntament, han ofert assessorament i recursos per facilitar deixar de fumar, com un curs gratuït que tindrà lloc pròximament i al qual ja s'han apuntat una desena de persones. Si estàs interessat, posa't en contacte amb l'AECC perquè t'informin, als telèfons 931 190 074 i 616 42 01 32.

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez, s'han trobat amb les persones que participaven en l'acció per donar-los suport i compartir el seu interès per implantar hàbits saludables entre la població de la nostra ciutat.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha penjat una pancarta a la seva façana per conscienciar sobre la importància de deixar aquest hàbit que, cada any, causa la mort de 6 milions de persones.

Publicat el 31.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^