Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma a la campanya MMM! Ara, els mercats municipals es multipliquen!
Badia se suma a la campanya MMM! Ara, els mercats municipals es multipliquen!

Badia del Vallès se suma a la campanya MMM! Ara, els mercats municipals es multipliquen, per visibilitzar la implantació de les plataformes digitals als mercats municipals de la província de Barcelona, i donar-les a conèixer a la ciutadania. El mercat de Badia ja disposa de botiga en línia, on pots fer la teva comanda de forma fàcil i segura, i amb la reconeguda qualitat dels seus productes. És https://mercatdebadia.com/.

La campanya és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, que aposta per la digitalització i capacitat tecnològica dels municipis. Evitar la bretxa digital contribueix a l'equilibri territorial i s'alinea amb els objectius de l'Agenda 2030 referents a promoure el desenvolupament, així com la transferència, divulgació i difusió de tecnologies ecològicament racionals al territori.

L'any passat es va engegar el programa Mercats en línia, amb l'objectiu de dotar de suport econòmic a la seixantena d'ajuntaments que disposen de mercat municipal per a la contractació d'una plataforma tecnològica de venda en línia. Avui en dia, s'han sumat un total de 48 mercats municipals de la província de Barcelona, entre ells el de Badia del Vallès, que ja poden realitzar les seves vendes a través d'aquesta plataforma digital.

Gràcies a aquestes plataformes de comerç electrònic, s'apropa el producte de qualitat i proximitat que tenen els nostres mercats municipals a tota la població consumidora i es facilita la seva experiència de compra gràcies a la venda en línia i el repartiment a domicili.

La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa des de gener

Des de gener està operativa la botiga en línia del Mercat de Badia, https://mercatdebadia.com/. Aquest servei facilita la compra i distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat, mitjançant internet i lliurament a casa.

×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener

Amb un clic, pots fer la compra i triar el dia que la vols rebre a casa, evitant desplaçaments i cues. La botiga ofereix total seguretat amb un protocol xifrat que facilita el pagament amb targeta de crèdit i serveis com Bizum i Paypal. També ofereix la possibilitat de deixar missatges al paradista.

D'aquesta manera, el Mercat Municipal de Badia s'ha adaptat als nous temps i facilita la compra en línia. La plataforma ofereix la mateixa qualitat de productes que han fet del Mercat de Badia un dels equipaments de referència a la comarca.

Publicat el 03.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^