Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Programa d'actes per commemorar el Dia Internacional de l'orgull LGTBIQ+
Programa d´actes per commemorar el Dia Internacional de l´orgull LGTBIQ+
Durant els mesos de juny i juliol, l'Ajuntament de Badia del Vallès ha programat una sèrie d'actes per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, que se celebra dilluns vinent, 28 de juny de 2021.

A continuació, llistem els actes que configuren el programa:

Dilluns 21/06/2021 - divendres 09/07/2021
Aparador cultural i mostra de materials LGTBIQ+
Biblioteca Vicente Aleixandre
Seleccionats pel personal de la Biblioteca, pots accedir-hi en l'horari d'obertura de l'equipament.

Dilluns 28/06/2021
Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+
Piscina d'estiu
21 hores Lectura del manifest
A càrrec de l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor.

21.30 hores Concert “Rey del Glam”, tribut a Alaska
Un tribut a tota la trajectòria d'Alaska i de les seves formacions, Pegamoides, Dinarama i Fangoria, amb cantant, guitarra, sintetitzadors i cors, que ofereixen una relectura electrònica molt fidel als concerts actuals de la cantant. Sonaran tots els seus èxits, des de “A quién le importa” fins a “Electricistas”. L'acte estarà presentat per Joan Gimeno.

Dimarts 29/06/2021
Monòleg “Espolsant la pols”, a càrrec d'Eloi Martín
Auditori Municipal
20 hores
L'objectiu és explicar què suposa la complexa indagació de la identitat quan es tracta d'un trànsit de gènere. Ensenyar què li passa a algú que, de sobte, està infringint les normes socials i no sap com orientar-se. En realitat, també hi ha la voluntat d'apropar l'experiència a tothom qui ho escolti i valorar fins a quin punt aquesta és una realitat tan llunyana. Desmuntar precisament aquesta pretensió: que només transita la gent trans. Que la identitat està clara per gairebé tothom.

Dimecres 07/07/2021
Xerrada-Col·loqui: De què parlem quan parlem d'identitats de gènere?, a càrrec de Teo Pardo
Biblioteca
18 hores
A la xerrada-col·loqui, s'analitzarà el sistema sexe-gènere-sexualitat de la mà de Teo Pardo en  un acte dinamitzat pel col·lectiu (S)expertes. Pardo és activista trans i feminista. Treballa en l’àmbit de l'educació sexual amb petits i grans a Sida Studi. Ha col·laborat als llibres “Transfeminismos: fricciones, epistemes y flujos”, compilat per Míriam Solà i Elena Urko,  “M'estimes i em times”, de Júlia Bertran i (H)⁶trans, entre d'altres.

Dilluns 26/07/2021
Cinefòrum LGTBIQ+
Auditori Municipal
19 hores
Realitzat per Cooperativa Càmeresiacció, qüestiona i desconstrueix la mirada heteronormativa hegemònica i promou una perspectiva d'anàlisi crítica del discurs per ajudar a desenvolupar les capacitats d'innovació i coneixement entre joves i adults.

Pots consultar tot el programa en la imatge adjunta.

Cartell de les activitats

Els actes seran amb aforament limitat per seguretat davant la COVID-19. Cal reservar amb antelació al web https://recintes.cat/badiadelvalles. Ben aviat s'obrirà el termini per fer les reserves.

Publicat el 21.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^