Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Programa del cicle d'activitats culturals i d'oci per a aquest estiu
×  
Cicle d'activitats d'estiu Cicle d'activitats d'estiu
Avui es comença a distribuir el programa del cicle d'activitats culturals i d'oci d'estiu a Badia del Vallès, que ofereix un gran nombre de propostes com concerts, cinefòrums, activitats per joves i infants, que se celebraran en espais com el Casal de Joves, les pistes exteriors del Complex Esportiu, la piscina d'estiu, el Casal d'Infants, la Biblioteca municipal, l'Auditori i el Parc de Joan Oliver.

Pots consultar el calendari dels actes en aquesta imatge:

Calendari del cicle d'estiu

També pots consultar tot el programa en aquest PDF:

Programa del cicle d'estiu

Programa del cicle d'estiu

Fitxer: Programari_Badia_2021_estiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 7.85 MB

Totes les activitats es faran amb control d'aforament i, en la gran majoria, caldrà reserva prèvia, per complir amb les mesures de protecció davant la covid-19. Les reserves prèvies es podran fer al web Recintes.cat/Badiadelvalles, on s'incorporaran aquestes activitats progressivament. Les activitats pels dies 28 i 29 ja es poden reservar. La resta d'activitats es podran reservar a partir del dilluns de la setmana en què estiguin programades.

Per participar en les tres activitats juvenils que es duran a terme els dijous 8, 15 i 22 de juliol al Casal de Joves has de reservar trucant al Servei de Joventut, al telèfon 672 414 386.

Per a qualsevol consulta, et pots posar en contacte amb el Servei de Cultura al correu-e mahugogn@badiadelvalles.net i al telèfon 692 680 629.

Mira't les activitats, inscriu-te per participar i gaudeix de l'estiu a Badia!

Publicat el 23.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^