Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èpic ascens del Club Natació Badia de waterpolo a 2a Nacional
El Club Natació Badia, celebrant la victòria
Dissabte el Club Natació Badia va aconseguir l'ascens a la categoria 2a Nacional en un partit emocionant contra el Tenerife Echeyde Timbeque en què va superar el marcador en contra del partit d'anada, ja que va guanyar per 11 a 6. La piscina del Complex Esportiu va albergar un gran nombre de simpatitzants que van gaudir d'una victòria molt treballada i emocionant, ja que no es va fer efectiva fins als darrers segons del partit.

El Club Natació Badia havia de girar el marcador, ja que, en el partit d'anada, celebrat fa una setmana a Tenerife, havia perdut per 4 gols (12-8). A més, el primer a anotar va ser l'equip visitant, fet que dificultava encara més la remuntada. Gràcies al coratge i el convenciment dels jugadors badiencs, van superar l'equip contrari amb un 3 a 2 i, a partir de llavors, van mantenir la superioritat i van seguir anotant fins a aconseguir als últims segons del partit l'11 a 6 que superava el marcador del partit d'anada i que els garantia l'ascens a 2a Divisió Nacional.

Si no vas poder assistir a aquest històric partit, el Club Natació Badia ha compartit en el seu canal de YouTube la retransmissió, que pots veure aquí:

×  
C.N. Badia - Echeyde Timbeque B C.N. Badia - Echeyde Timbeque B
Publicat el 28.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^