Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El  Voluntariat per la llengua no s'atura a l'estiu
Enric i Mohamed, una de les parelles lingüístiques de Badia del Vallès
El Voluntariat per la llengua manté la inscripció per a persones voluntàries i aprenents oberta durant tot l'any. La modalitat virtual del programa permet fer les converses per practicar el català des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, per videoconferència.

És per això que de persones participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) n'hi ha arreu del món (l'any 2020, a 52 països diferents) i que ser fora del lloc de residència habitual (per un viatge de feina o per vacances, per exemple) ja no és motiu per no trobar-se amb una parella lingüística.

Per ser voluntari del VxL només cal ser major d'edat i parlar català (no cal saber-lo escriure ni tenir-ne cap certificat de coneixements) i el compromís que s'adquireix és el de conversar una hora a la setmana en català amb l'aprenent que el dinamitzador de VxL assigni, en funció de la disponibilitat i preferències de les fitxes d'inscripció.  

Vols formar part d'una parella lingüística? Posa't en contacte amb el Servei Local de Català de Badia:

  • Telèfon: 93 729 34 34/ 677 255 023
  • Whatsapp: 637 388 189
  • Correu-e: vxl.vo3@cpnl.cat

Trobaràs més informació a: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoccidental3/vxl/

Cartell del voluntariat

Publicat el 05.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^