Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Demà, divendres, concert d'Alba Carmona a les 22.30 hores, a la Piscina d'estiu
Alba Carmona
Com a part de les actuacions previstes al Cicle d'Estiu de Badia del Vallès, demà, divendres 9 de juliol, la cantant de flamenc Alba Carmona actuarà, a les 22.30 hores, a la Piscina d'estiu, acompanyada a la guitarra per Marta Robles, la fundadora i principal compositora del reconegut grup Las Migas.

Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d'escenaris junt artistes amb els quals no ha parat d'aprendre i compartir: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Domínguez, Les Molles, Maurici Sotelo... Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva maternitat han provocat en ella la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc escrit gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Concert de luxe, i gratuït, demà, a la Piscina d'estiu de Badia del Vallès!

Reserva a https://bit.ly/AlbaCarmona

Publicat el 08.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^