Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la segona convocatòria per sol·licitar parcel·la als horts urbans de Badia
Els Horts Urbans de Badia del Vallès
L'Ajuntament ha obert la segona convocatòria per sol·licitar parcel·la als horts urbans de Badia del Vallès, ja que hi ha 11 parcel·les vacants. El termini per presentar la sol·licitud és fins al 19 d'agost (inclòs).

La cessió d'ús tindrà una durada de dos anys renovables automàticament per anualitats, en el cas que cap de les dues parts no informi l'altre del contrari en un termini de dos mesos abans del venciment i mentre la persona usuària respecti les normes fixades pel reglament. Fins a finalitzar el conveni de cessió de l'espai amb l'Incasòl. En cas de pròrroga es revisaria el termini.

Únicament per consum familiar
L'ús de les parcel·les serà exclusivament per al consum familiar, i estarà prohibida la venda dels productes obtinguts dels cultius. La persona usuària només podrà executar el seu treball dins de la parcel·la adjudicada, delimitada per la tanca.

Cal destacar que no es podrà deixar l'hort sense treballar. Aquest fet implicaria l'inici d'un expedient fins a la pèrdua de la concessió administrativa. En cas d'impossibilitat temporal, haurà de comunicar aquesta circumstància, així com el temps i les causes d'aquesta, a l'Ajuntament, amb la finalitat que es pugui adjudicar durant aquest temps a una altra persona.

Cada persona usuària estarà obligada a satisfer la taxa municipal anual establerta per l'Ajuntament de Badia del Vallès, en concepte de despeses per al manteniment dels horts i les seves instal·lacions.

L'accés a l'hort i el lliurament de les claus es farà efectiu un cop l'usuari/ària hagi abonat la taxa municipal corresponent.

La titularitat del sòl és de l'Incasòl, amb una cessió d'ús en favor de l'Ajuntament de Badia del Vallès. Les persones adjudicatàries de la cessió per part de l'Ajuntament de Badia del Vallès només tindran la cessió de l'ús de l'hort autoritzat, pel termini establert i que podrà ser revocable o caducar.

Sol·licituds, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana
La sol·licitud s'ha de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'ajuntament amb cita prèvia. (Per demanar cita prèvia caldrà trucar als telèfons 93 718 22 16 / 93 693 33 00). No serà admesa i no es tindrà per feta la sol·licitud sense el segell de registre d'entrada.

Un cop finalitzat el termini d'inscripcions, es realitzarà el procediment d'adjudicació provisional amb el període d'al·legacions corresponents fins a la seva aprovació definitiva.

El procediment serà el mateix que en la primera convocatòria, l’únic canvi significatiu és en la puntuació, ja que, en aquesta segona convocatòria, no puntua el fet d'haver tingut prèviament un hort.

En aquest plànol pots veure la ubicació de les 11 parcel·les disponibles.

Plànol amb les parcel·les disponibles

Pots consultar les bases de la segona convocatòria i la sol·licitud, en els documents adjunts:

Bases i sol·licitud en català:

Bases segona convocatòria horts urbans (català)

Bases segona convocatòria horts urbans (català)

Fitxer: 20210707_Annex_2.Segona_convocato__768_ria_horts_urbans.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 71.69 kB

Sol·licitud de parcel·la als horts urbans (català)

Sol·licitud de parcel·la als horts urbans (català)

Fitxer: 20210706_Annex_3._Sol_licitud_parcel_la_horts_urbans.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 98.45 kB

Bases i sol·licitud en castellà:

Bases segona convocatòria horts urbans (castellà)

Bases segona convocatòria horts urbans (castellà)

Fitxer: 20210707_Anexo_2._Segunda_convocatoria_huertos_urbanos.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 71.75 kB

Sol·licitud de parcel·la als horts urbans (castellà)

Sol·licitud de parcel·la als horts urbans (castellà)

Fitxer: 20210707_Anexo_3._Solicitud_parcela_huertos_urbanos.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 97.38 kB

Publicat el 12.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^