Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió de la Comissió de l'Amiant de Badia, representants de l'Ajuntament i de l'Associació de Veïns amb Juli Fernàndez, de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya
Reunió de la Comissió de l'Amiant de Badia, representants de l´Ajuntament i de l´Associació de Veïns amb Juli Fernàndez, de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya
La Comissió de l'Amiant de Badia del Vallès, representants de l'Ajuntament i de l'Associació de Veïns s'ha reunit aquest matí al Parlament de Catalunya amb el membre de la Comissió de Salut per ERC, Juli Fernàndez.

A l'acte han participat el president de l'Associació de Veïns, Juan José Díaz: el primer tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament, Rafael Moya; regidors i regidores dels diversos grups polítics de Badia, veïns de la ciutat i Lluís Mallart, responsable de la realització del Mapa de l'Amiant.

Durant la reunió, que ha durat prop de 2 hores, s'ha insistit en la necessitat de retirar amb urgència l'amiant dels edificis de Badia. Aquesta reunió forma part de les accions que està duent a terme la Comissió de l'Amiant per aconseguir la col·laboració de les administracions supramunicipals per a la retirada d'aquest material.

Dijous vinent, 15 de juliol, a les 19.30 hores, la Comissió de l'Amiant presentarà les conclusions del Mapa de l'Amiant a la ciutadania de Badia. L'acte públic tindrà lloc al Complex Esportiu. Tens a la teva disposició una pàgina per reservar l'assistència: https://bit.ly/MapaAmiant.

Des de l'Ajuntament, recomanem que vinguis a la presentació per la transcendència de l'estudi i per les implicacions de futur per a Badia.

Publicat el 13.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^