Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta una nova convocatòria per al taller de Ciències
Oberta una nova convocatòria per al taller de Ciències
L'Ajuntament ha obert una segona convocatòria amb 10 places per als tallers de ciències. Aquesta nova convocatòria permet la inscripció de nois i noies que cursen p5 i també està oberta a famílies de fora de Badia, donant compliment a les peticions rebudes.

El dimecres 14 va finalitzar el període de sol·licitud d'inscripció als tallers de ciències. Els quals, segons la convocatòria, estaven destinats a infants empadronats a Badia que durant el curs 2020-2021 hi hagin cursat 1r, 2n i 3r de Primària. Durant el procés d'inscripció es van rebre demandes de famílies que tenen fills/es que aquest curs han cursat p5, que sol·licitaven que els seus fills/es puguin tenir accés als tallers. A més, famílies d'altres municipis que fan vida a Badia, també van sol·licitar tenir accés als tallers.

Des del servei d'Educació, veient que van quedar 10 places disponibles, es van valorar aquestes demandes, i es va decidir obrir els tallers a infants a partir de p5 i famílies fora de Badia.

Adjunta trobaràs la nova convocatòria.

Nova convocatòria dels tallers de Ciències

Nova convocatòria dels tallers de Ciències

Fitxer: 20210719_Uns_altres_nova_convocato__768_ria_cie__768_ncies.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 223.7 kB

A aquesta nova convocatòria es poden inscriure:

  • Les famílies empadronades a Badia que tinguin infants que durant el curs 2020-2021 hagin cursat p5, 1r, 2n o 3r de Primària.
  • Famílies no empadronades al municipi amb fills o filles que durant el curs 2020-2021 hagin cursat p5, 1r, 2n o 3r de Primària.

El període de presentació de sol·licituds serà des d'avui, 19 de juliol, fins a ser completades les places. La sol·licitud d'inscripció s'haurà de presentar a a la Seu Electrònica del web municipal. El tràmit destinat a la inscripció dels tallers de Ciències s'anomena “Inscripció a tallers de Ciències“.

Si tens dubtes sobre la inscripció pots posar-se en contacte amb el servei d'Educació de l'Ajuntament en el telèfon 670 75 65 59.

Publicat el 19.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^