Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Punt Òmnia de Badia t'ofereix atenció personalitzada també aquest mes de juliol
El Punt Òmnia és ubicat a la 3a planta del Casal Cívic de Badia.
El Punt Òmnia de Badia del Vallès ha fet públics els seus horaris d'atenció personalitzada durant el mes de juliol. És a la teva disposició els dilluns, de 12.10 a 14 hores, i dimarts, dimecres i dijous, de 12.45 a 14 hores.

Hi pots consultar dubtes sobre l'ús del mòbil, la tauleta, l'ordinador, com gestionar tràmits en línia per fer gestions administratives o fer recerques de feina, entre moltes altres qüestions. En cas que ho necessitis, una dinamitzadora del Punt Òmnia t'ajudarà. Per fer servir l'ordinador o accedir a una connexió a internet, has de demanar cita prèvia al telèfon 93 729 14 72 o al correu electrònic puntomnia@badiadelvalles.org.

El Punt Òmnia Badia, gestionat per la Fundació Cívica Oreneta (https://www.badiadelvalles.org/es), disposa d'una sala amb vuit ordinadors, amb Linux i amb connexió a Internet, oberta a tothom.

S'hi ofereixen diversos tallers d'iniciació a la informàtica, un taller per a mòbils intel·ligent i també hi ha espais d'accés lliure perquè qui no tingui ordinador a casa o no disposi de connexió a Internet hi pugui accedir.

El Punt Òmnia Badia està ubicat a la 3a planta del Casal Cívic de Badia (Pl. de les Entitats, s/n).

Cartell del Punt Òmnia

Publicat el 20.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^