Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia se suma a la campanya "Els bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida"
Imatge de la campanya
El ple municipal de Badia del Vallès va aprovar que l'Ajuntament se sumés a la campanya "Els bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida". Aquesta campanya vol aconseguir recursos perquè Cuba pugui adquirir les xeringues necessàries per immunitzar la seva població contra la Covid-19.

Cuba, amb un sistema públic de salut i una indústria farmacèutica nacional, ha aconseguit crear una vacuna eficaç contra la Covid-19. Com a país en vies de desenvolupament i bloquejat, ha patit la crisi provocada per la Covid-19 d'una manera excepcional.

Amb la campanya "Els bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida" es vol aconseguir recursos econòmics per comprar les xeringues necessàries per immunitzar la població de Cuba. Fins ara, la campanya ha aconseguit adquirir 4 milions de xeringues per a la població cubana.

A Europa aquesta campanya s'està desenvolupant a països com Alemanya, Luxemburg, França, Suïssa o Espanya. L'ONG que està realitzant la campanya en l'àmbit de l'Estat espanyol és Sodepaz (www.sodepaz.org).

Si vols col·laborar amb la campanya i contribuir a dotar de fons per a l'adquisició de xeringues, ho pots fer en aquest compte bancari:

Compte per a enviament de fons: ES42 1550 0001 2900 0350 9221
Titular: SODEPAZ
Entitat: BANCA POPOLARE ETICA SCPA, SUCURSAL BILBAO SWIFT ETICES21XXX
Telèfon: 91 522 80 91 / 649 89 31 91
Correu electrònic: sodepaz@sodepaz.org

Tens més informació sobre la campanya a: https://sodepaz.org/4-000-000-de-jernguillas-y-seguimos-adelante/

Cartell de la campanya

Publicat el 01.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Dia Universal dels Drets dels Infants Dia Universal dels Drets dels Infants
^