Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Millores al Complex Esportiu
Noves màquines a la sala de musculació
El servei d'Esports de l'Ajuntament ha aprofitat el període de manteniment del Complex Esportiu d'aquest estiu per fer una sèrie de millores en l'oferta dels seus equipaments i serveis. Concretament, s'han canviat les màquines de la sala de musculació, s'han inaugurat dos espais virtuals per a la pràctica de l'esport i s'estan canviant els vidres de la instal·lació.

Noves màquines a la sala de musculació

Aquest estiu s'han substituït les màquines del Complex Esportiu per oferir un millor servei a l'hora de fer exercici. Tot i que les màquines que hi havia fins ara només tenien 4 anys, les noves ofereixen una millor qualitat d'entrenament i amplien les possibilitats de fer exercici seguint les noves tendències esportives.

El Complex també presenta com a novetat dos espais virtuals d’ús gratuït per a les persones usuàries de les instal·lacions:

  • Espai virtual multidisciplinari, integrat a l'oferta de la sala de musculació i amb una programació automàtica, per a complementar l'entrenament general, amb sessions d'estiraments, abdominals, TBX, to, GAP, pilates i step.
  • Espai virtual cycling, integrat a l'oferta de cicle indoor i també amb programació automàtica. Aquest espai està destinat a usuaris amb horaris d’ús de les instal·lacions alternatius a l'oferta de sessions programades amb monitor. Aquesta opció és atractiva i dinàmica per a persones que, per horaris, no puguin coincidir amb les classes tradicionals. Cal destacar que la programació d'aquestes sessions varia per tal que l'entrenament sigui variat i entretingut per a les persones usuàries.

Reparació dels vidres de la piscina

Durant l'estiu s'han substituït els envans de pavesos de vidre que presentaven deficiències en el seu ancoratge i s'ha instal·lat la fusteria d'alumini per a la col·locació de nous vidres, que es farà en els dies vinents. La piscina coberta, després del període de tancament per manteniment, torna a estar oberta a partir d'avui, 1 de setembre.

Cal dir que, degut a l'evolució de les normatives per a la protecció davant la Covid, no és necessari reservar prèviament per accedir a la instal·lació, ja que l'accés és lliure fins a completar l'aforament.

Reinici de les activitats per a infants a l'octubre

També està tot preparat per reiniciar les activitats per a infants a partir de l'octubre. En dies vinents informarem de manera més específica sobre aquestes activitats, quin serà el procés d'inscripció i les normatives Covid que s'aplicaran en cada cas.

Publicat el 01.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^