X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Què penses sobre l'habitatge a Badia? Fes l'enquesta i col·labora en la realització del Pla Local d'Habitatge!
Panoràmica de Badia del Vallès
L'Ajuntament està preparant el Pla Local d'Habitatge de Badia del Vallès, l'instrument que determina la política municipal sobre aquest tema. Durant aquest any, hi han estat treballant els equips tècnics de l'Ajuntament, les entitats i agents relacionats amb l'habitatge. Per fer la diagnosi de la situació a Badia, és molt important la participació ciutadana per saber quines són les principals problemàtiques a la nostra ciutat.

L'enllaç per accedir a l'enquesta és https://www.badiadelvalles.cat/EnquestaPlaLocalHabitatge.

Emplenar-la només et portarà 5 minuts. L'enquesta estarà activa des d'avui fins al 30 de setembre. Et demanem la col·laboració perquè la teva opinió és fonamental per fer la diagnosi.

Què és un Pla Local d'Habitatge?
La Llei 18/2007, del dret a l'habitatge, del 28 de desembre de 2007, que va aprovar el Parlament de Catalunya, defineix el Pla Local d'Habitatge (PLH) com l'instrument que determina la política municipal d'habitatge i com el marc d'actuació per a la concertació d'aquestes polítiques amb la Generalitat de Catalunya, amb una durada de 6 anys.

El pla d'habitatge fa una anàlisi de la situació de l'habitatge al municipi. D'acord amb l'anàlisi construeix una diagnosi. I finalment defineix els objectius, estratègies i programes concrets per donar resposta a les necessitats detectades.

Els grans temes que aborda l'anàlisi són:

Les persones: Quanta gent serem el municipi d'aquí a 6 anys? Quines problemàtiques existeixen en relació amb la preservació de l'habitatge? Quant habitatge assequible necessitem?

El mercat: Quina és la situació del mercat immobiliari? Hi ha conflictes d'interessos entre el mercat immobiliari i les necessitats de la població?

El parc d'habitatges: Com són els edificis i els habitatges? En quines condicions de conservació accessibilitat i ús estan? Quins són els principals entorns amb necessitats de rehabilitació? Tenim habitatge buit, infrahabitatge, habitatges sobreocupats?

El planejament urbanístic: Quines oportunitats ens ofereix el planejament per generar habitatge assequible? El planejament afecta negativament a la conservació dels edificis existents? N'impedeix la millora?

Els recursos i iniciatives existents: Que s'està fent per millorar les condicions dels habitatges? I per facilitar el pagament del lloguer, la hipoteca i els subministraments? I per generar habitatge assequible? I per evitar que hi hagi habitatges buits? Què es pot millorar?

L'enquesta ens ajudarà a definir el Pla Local d'Habitatge de Badia del Vallès. Digues la teva i col·labora en la seva realització!

Publicat el 15.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^