Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest diumenge torna la Jugateca Ambiental al Parc de Joan Oliver amb l'activitat Pedalem pel clima
Jugateca Ambiental
Aquest diumenge comença la Jugateca Ambiental al Parc de Joan Oliver, que tindrà lloc els diumenges, d'11.30 a 14 h, fins al 28 de novembre. Pots veure la informació sobre les activitats al cartell adjunt.

A més de les activitats, trobaràs el servei de préstec de bicikits. Aquest servei ofereix a les persones que vagin amb bicicleta poder fer retocs in situ amb el material proporcionat.

Aquest diumenge, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, a la qual l'Ajuntament està adherit, es farà l'activitat Pedalem pel clima.

Pedalem pel clima, aquest diumenge
L'activitat és un taller per sensibilitzar sobre el canvi climàtic i promoure pràctiques de mobilitat sostenible com l'ús de la bicicleta.

El taller consta de dues bicicletes estàtiques, generadores d'energia, connectades a un panell interactiu. El panell disposa de dues tires LED que s'aniran encenent a mesura que les persones participants pedalen amb la bicicleta. Cada tira de bombetes LED disposa de dos indicadors: distància recorreguda en kilòmetres i kilograms de diòxid de carboni estalviats per cada kilòmetre recorregut en bicicleta en lloc de fer-ho amb un vehicle contaminant. En el centre del panell hi ha dues pantalles lluminoses que comptabilitzen els kilòmetres recorreguts per totes les persones participants que han pedalat durant el taller i el total de kilograms de diòxid de carboni estalviats.

Els objectius del taller són:

  • Mostrar els beneficis del transport en bicicleta, en contraposició al vehicle privat motoritzat, incidint en aspectes com la qualitat de vida a les ciutats, la salut, la contaminació atmosfèrica i la lluita contra el canvi climàtic.
  • Promoure l'ús de la bicicleta com a alternativa a l'ús del vehicle motoritzat per a desplaçaments curts.
  • Sensibilitzar les persones participants sobre l'esforç que suposa produir energia i la necessitat de fer-ne un ús eficient i d'aplicar mesures d'estalvi energètic.

A partir d'aquest diumenge, vine a la Jugateca Ambiental, al Parc de Joan Oliver!

Cartell d'activitats de tardor de la Jugateca Ambiental

Publicat el 16.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^