Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió de treball amb la Generalitat per abordar la retirada de l'amiant de Badia de manera immediata
Reunió de treball amb la Generalitat per abordar la retirada de l'amiant de Badia de manera immediata
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa primer, Rafael Moya, es van reunir ahir a l'Ajuntament amb el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, i el director de l'Àrea d'Infraestructures, Josep Simó, per abordar la retirada de l'amiant de manera immediata.

Els representants de la Generalitat van explicar que han rebut l'encàrrec per part del president de la Generalitat, després que visités Badia del Vallès el passat juliol, per dur a terme les accions necessàries per a la retirada de l'amiant. Els representants han destacat "el compromís ferm" del Govern per fer-ho com més aviat millor.

Per iniciar les accions per a la retirada de l'amiant de Badia, l'Ajuntament farà arribar una planificació seguint les indicacions del Mapa de l'Amiant i els projectes bàsics amb el cost concret de cada intervenció.

L'Agència de Residus ha manifestat la voluntat d'aportar finançament per les intervencions d'erradicació de l'amiant a Badia i ha proposat que l'execució de les mateixes la faci l'ajuntament, emplaçant-se a estudiar de quina manera es formalitzarà l'eventual acord entre ambdues administracions per tal de poder començar al més aviat possible amb els treballs d'execució dels projectes.

Publicat el 16.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^