Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Doble programa, a l'Auditori, dilluns vinent, per commemorar el Dia Internacional de Sortir de l'Armari
Imatge dels col·lectius LGTBIQ+

Dilluns vinent, 4 d'octubre, Badia commemorarà el Dia Internacional de Sortir de l'Armari amb dues propostes, a l'Auditori, a partir de les 18.30 hores. Per assistir-hi, cal reservar a https://bit.ly/DiaSortirArmariBadia.

Eloi Martín Casanoves, oferirà, a les 18.30 hores el seu monòleg “Middleground”, que mostra les batalles que totes les persones hem de lliurar amb les expectatives i sobre les pressions derivades de les etiquetes. L'Eloi Martín, que va colpir als assistents al seu anterior espectacle a Badia, "Espolsant la pols", es farà preguntes sobre el desig i sobre el preu que paguem per a aconseguir l'èxit.

A continuació, a les 19 hores, el col·lectiu Càmeresiacció presentarà un cinefòrum per analitzar la relació entre el cinema i la diversitat de gènere. Per mitjà d'aquesta anàlisi es pretén qüestionar i desconstruir la mirada heteronormativa que perpetua representacions patriarcals i, al mateix temps, promoure una perspectiva crítica del discurs cinematogràfic en la ciutadania.

Els actes tindran lloc amb totes les mesures de protecció envers la COVID-19. Les persones assistents han de fer servir en tot moment la mascareta, el gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat. Les persones que vulguin assistir-hi s'han d'inscriure a https://bit.ly/DiaSortirArmariBadia, o mitjançant aquest codi QR:

Codi QR de les activitats del Dia Internacional Sortir de l'Armari

L'11 d'octubre es va designar com a Dia Internacional de Sortir de l'Armari l'any 1988, conjuntament amb la segona marxa pels drets de gais i lesbianes, que va tenir lloc a Washington i que va aplegar més de 500.000 persones, amb la intenció de prendre consciència sobre la importància de refermar la sexualitat individual i debatre temàtiques relacionades amb les persones gais, lesbianes, bisexuals i transgènere (LGTBIQ+).

Cartell de les activitats

Publicat el 29.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^