Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tumenge Calí celebra el seu 10è aniversari dijous vinent, al recinte del Casal dels Infants
10è aniversari de Tumenge Calí

Dijous, 7 d'octubre, a partir de les 17 hores, l'Associació de Dones Gitanes de Badia, Tumenge Calí, celebrarà els 10 anys d'existència amb un acte festiu, amb espectacle de circ familiar, que tindrà lloc al costat de la seva seu, El Rinconcito de Tumenge Calí, al recinte del Casal dels Infants. Per assistir-hi, cal reservar entrada a https://bit.ly/EntradesTumengeCali.

En primer lloc, es farà lliurament dels premis del 1r concurs fotogràfic que ha organitzat l'entitat i, a continuació, s'oferirà a les persones assistents un espectacle de circ familiar.

La reserva prèvia s'ha de fer a https://bit.ly/EntradesTumengeCali. Cada reserva és per a una persona, però, si necessiteu venir més persones de la mateixa família, podeu reservar més entrades amb el mateix DNI, en cas que es tracti d'un infant. El nombre d'assistents està limitat, seguint les indicacions de seguretat davant la COVID-19.

Tumenge Calí és la primera associació de dones gitanes de Catalunya i la més gran.

Vine a celebrar el seu aniversari i coneix de primera mà les accions que fan per a la integració de totes les persones.

10è aniversari de Tumenge Calí

Publicat el 04.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^