X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) de Badia del Vallès, molt ben valorat per la ciutadania
El Servei d´Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) de Badia del Vallès, molt ben valorat per la ciutadania
El Servei d'Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) de Badia del Vallès ha rebut una valoració molt positiva en l'enquesta ciutadana que es va fer com a part del procés per definir la seva carta de serveis.

Concretament, la valoració rebuda en les respostes se situa en puntuacions que fluctuen entre el 8,08 y el 9,57 sobre 10, uns resultats que demostren el reconeixement que aquest servei té entre la població. Les opinions recopilades permetran definir la carta de serveis de la SOAF i millorar, encara més, el servei a les persones usuàries.

Des de l'Ajuntament ens alegrem d'aquests resultats i seguirem treballant per millorar els serveis que s'ofereixen des de totes les àrees de gestió.

SOAF de Badia del Vallès
El SOAF organitza els Espais Familiars, una sèrie d'activitats per a les famílies amb infants, des d'abans del seu naixement fins a l'adolescència. Aquests espais es distribueixen en diferents eixos temàtics, amb activitats com l'espai de ioga i mindfullness per a embarassades; espai nadó, per a famílies amb nadons de 0 a 6 mesos; tallers d'estimulació sensoriomotor infantil o servei de doula, entre altres.

Pots consultar les activitats que organitza el SOAF a les seves xarxes:

També pots contactar el servei a l'Edifici El Molí (Av. Costa Blava s/n, primera planta), al telèfon 93 718 16 62 i al correu electrònic badia.soaf@badiadelvalles.net.

Publicat el 06.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^