Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, uns dels 63 municipis adherits a la declaració per la millora de la qualitat de l'aire
Badia, uns dels 63 municipis adherits a la Declaració per la millora de la qualitat de l´aire
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha intervingut avui en la primera cimera d'Alcaldies per un aire net de Catalunya, per ratificar l'adhesió de Badia a la Declaració per un acord social i polític per la millora de la qualitat de l'aire. Badia és un dels 63 municipis de Catalunya que ha fet pública la seva adhesió a aquesta declaració en un acte celebrat aquest matí a Sabadell en el marc del 2n Congrés de la Qualitat de l'Aire.

L'alcaldessa de Badia ha destacat a la seva intervenció que la qualitat de l'aire no coneix de fronteres, per la qual cosa “cal impulsar un gran acord polític i social a tot Catalunya, en què els ens locals tinguem veu i un paper protagonista”.

A la declaració, els municipis es comprometen a treballar conjuntament amb la Generalitat un gran acord per la millora de la qualitat de l'aire. També, a reduir les emissions de gas d'efecte hivernacle adoptant una planificació urbana, un disseny d'infraestructures i d'equipaments públics sostenibles i una gestió de l'entorn urbà que tinguin en consideració la salut pública. Altres accions que s'hi proposen són la millora del transport públic urbà i interurbà i promoure una transició decidida cap a les energies netes i renovables.

Pots consultar la Declaració per un acord social i polític per la millora de la qualitat de l'aire en el document adjunt.

Declaració per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l'aire

Declaració per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l'aire

Fitxer: DeclaracioQualitatAire.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 94.99 kB

Publicat el 15.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^