Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tornen a Badia els túnels del terror del Casal de Joves i de Las Seguidillas
Torna el Túnel del Terror a Badia

El Casal de Joves i l'AMPA de Las Seguidillas tornen a oferir els seus túnels del terror per Halloween, aquest divendres a la tarda. El túnel del terror del Casal de Joves romandrà obert de les 18.15 a les 20.45 i cal reservar entrada prèvia a https://bit.ly/TunelTerrorBadia. L'AMPA de Las Seguidillas obrirà el seu túnel del terror a l'escola de La Muñeira, de 17 a 20 hores.

Ja pots reservar entrades per al Túnel del Terror que organitzen els i les joves de Badia i que tindrà lloc al Casal de Joves (c/ Porto, s/n) aquest divendres 29 d'octubre. Pots reservar les entrades a https://bit.ly/TunelTerrorBadia fins al dijous, 28, a les 23.59 hores o fins que s'exhaureixin.

Per garantir les mesures de protecció davant de la COVID-19, el Túnel del Casal de Joves realitzarà torns d'entrada distribuïts en les següents franges horàries i amb limitació d'aforament. Et recordem que no es podrà accedir al recinte sense mascareta. Reserva la franja que et vagi millor. Preguem puntualitat per facilitar l'accés al recinte.

Les franges són:

  • 18.15 – 18.45 h
  • 18.45 – 19.15 h
  • 19.45 – 20.15 h
  • 20.15 – 20.45 h

Indicacions i procés de reserva

Per accedir-hi, cal abonar 1 euro, en efectiu que es donarà en entrar al Casal de Joves.

Aquesta activitat està recomanada per a persones majors de 9 anys. Les persones menors de 12 anys han de venir acompanyades d'una persona adulta.

Pots fer la reserva a https://bit.ly/TunelTerrorBadia

Fes la reserva a nom de la persona que assistirà. Només es pot reservar una entrada per persona. En cas de ser menor i no disposar de número de DNI, cal posar el nom del menor i el DNI de la mare, el pare o persona que sigui la tutora.

Els grups per accedir al Túnel del Terror són d'un màxim de 7 persones.

Túnel del Terror de l'AMPA de Las Seguidillas

L'AMPA de Las Seguidillas també reprèn el seu Túnel del Terror, divendres, i de 17 a 20 hores, a l'edifici de La Muñeira. El preu serà de 2 euros per entrada i pot accedir tothom, tot i que les persones menors de 12 anys han d'anar acompanyades per un adult.

Divendres, vine als túnels del terror de Badia i passa-t'ho de por!

 

Publicat el 25.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^