Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ple Municipal ratifica per unanimitat demanar la subvenció per a l'encapsulament i la retirada de l'amiant de Badia
El ple municipal ratifica per unanimitat demanar a l'Agència de Residus de Catalunya la subvenció per a la retirada de l'amiant de Badia
El Ple Extraordinari i Urgent celebrat aquest matí ha ratificat, per unanimitat, demanar a l'Agència de Residus de Catalunya la subvenció per a l'encapsulament i la retirada de l'amiant dels edificis d'ús residencial de Badia del Vallès. El ple ha ratificat el decret d'Alcaldia aprovat el 5 de novembre, un requisit indispensable perquè l'Agència de Residus de Catalunya pugui tramitar la subvenció.

Primerament s'ha aprovat, també per unanimitat, ratificar la convocatòria d'urgència. A continuació, el ple ha convalidat i ratificat el decret d'Alcaldia i s'ha acordat el compromís del consistori de finançar la part de les obres d'encapsulament i retirada de l'amiant que no quedin cobertes per la subvenció, sempre que hi hagi pressupost municipal disponible. També s'exposarà al públic les memòries valorades mitjançant la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província i al Tauler d'Anuncis municipal.

Un cop ratificat l'acord per unanimitat, l'alcaldessa, Eva Menor, ha explicat que "enviarem tota la documentació a l'Agència de Residus de Catalunya; esperem que la seva resposta sigui favorable i que puguem celebrar l'èxit col·lectiu d'aquest projecte".

Publicat el 10.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^