Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El web de l'Ajuntament t'ofereix cerques a mida en Comerç, Ocupació i Benestar Social al cercador CIDO, de la Diputació de Barcelona
El web de l´Ajuntament t´ofereix cerques a mida en Comerç, Ocupació i Benestar Social al cercador CIDO, de la Diputació de Barcelona
El web de l'Ajuntament ha incorporat cerques dissenyades específicament per a les persones i les empreses de Badia del Vallès, en les àrees de Comerç, Ocupació i Benestar Social, dins del Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO) de la Diputació de Barcelona. D'aquesta manera, volem facilitar-te la consulta d'aquesta base de dades si estàs buscant ofertes d'ocupació pública a prop del municipi, una subvenció per al teu comerç o ajuts de Benestar Social, entre altres opcions.

Així, a l’àrea de Comerç (https://www.badiadelvalles.cat/comerc), a l'apartat Cerques personalitzades per al teixit productiu del municipi, trobaràs ajuts per a les empreses de Badia, oportunitats de negoci amb el sector públic, convenis col·lectius sectorials i d'empreses, la normativa local que regula l'activitat empresarial i la cerca d'ajuts i mesures adoptades per fer front a la Covid-19.

A l’àrea d'Ocupació (https://badiadelvalles.cat/ocupacio), trobaràs ofertes d'ocupació pública en un radi de 20 km al voltant de Badia del Vallès. Pots accedir a cerques específiques d'ofertes reservades per a persones a l'atur, per persones amb discapacitat o per a joves. Els criteris d'aquestes cerques es poden modificar en funció dels teus interessos.

Finalment, a l’àrea de Benestar Social (https://badiadelvalles.cat/benestarsocial), pots accedir als ajuts segmentats per tipus de persona beneficiària, com estudiants, persones a l'atur, etc.

Consulta les cerques a mida i troba fàcilment la informació que necessitis.

Publicat el 11.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^