Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sessió formativa a les associacions de defensa dels animals per millorar el benestar dels gats a les colònies de Badia
Sessió formativa a les associacions de defensa dels animals per millorar el benestar dels gats a les colònies de Badia
L'Ajuntament va organitzar divendres, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, una sessió formativa per millorar el benestar dels gats de les colònies de Badia. La sessió estava adreçada a les persones voluntàries de les dues associacions de defensa dels animals que hi ha a Badia, Amics dels Animals i les Plantes i Progat Badia.

La inauguració de la sessió la va fer el tinent d'alcaldessa tercer i responsable de l´Àrea d'Acció Comunitària Inclusiva, Josep Martinez. A la seva intervenció, va agrair tot el treball que estan duent a terme les persones voluntàries d'ambdúes associacions i va transmetre la intenció de l'Ajuntament de “col·laborar per aconseguir la millora de les condicions dels animals, compaginant-la amb el benestar de la ciutadania de Badia”.

A la jornada, els tècnics de la Diputació van explicar les mesures que cal aplicar per controlar les colònies de gats, mitjançant l'alimentació i l'esterilització, i van oferir formació per obtenir el carnet que acredita les persones que es fan càrrec de les colònies com a cuidadores reconegudes per l'Ajuntament. D'aquesta manera, es vol regularitzar el funcionament d'aquestes colònies.

Publicat el 15.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^