Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Artesania urbana by Badia, incentivar l'obertura de botigues-taller reactivant els locals comercials de la ciutat
Artesania urbana by Badia, incentivar l´obertura de botigues-taller reactivant els locals comercials de la ciutat
L´àrea de Comerç de l'Ajuntament, en col·laboració amb la consultora BBintervencions, especialitzada en dinamització comercial, ha posat en marxa la iniciativa Artesania urbana by Badia, que vol incentivar l'obertura de botigues-taller i reactivar locals comercials de la ciutat.

L'Ajuntament ofereix 4 locals comercials perquè s'hi puguin instal·lar negocis relacionats amb l'artesania urbana, com ara el grafiti, la il·lustració, el còmic, la serigrafia o la creació amb materials reciclats.

Els 4 locals que formen part d'aquesta iniciativa són de titularitat municipal i tenen una superfície de 52 metres quadrats (un d'ells també disposa d'un soterrani de 24 metres quadrats).

Creació oberta al carrer
Mitjançant aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol que les persones creadores puguin obrir-se al carrer i mostrar els materials que utilitzen i els processos de creació dels seus productes. D'aquesta manera, es vol reconvertir els locals buits en espais on oferir una proposta comercial amb valor afegit, tant per a les persones creadores com per a la ciutat, ja que vincularan Badia amb la cultura urbana com a senyal d'identitat i motor de transformació.

Artesania urbana by Badia et pot interessar si et dediques a l'artesania urbana o crees objectes posant en valor els residus generats a l'entorn, reconvertint-los en productes originals i aplicant el model d'economia circular.

Pots consultar les bases d'adjudicació a http://badiadelvalles.cat/comerc.

En el document adjunt trobaràs el dossier informatiu:

Dossier Artesania Urbana by Badia

Dossier Artesania Urbana by Badia

Fitxer: Artesania_Urbana_by_Badia._Dossier.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 4.33 MB

Aquesta iniciativa ha nascut a partir de l'estudi “Proposta estratègica, innovadora i experimental sota el concepte de botiga taller per a la reactivació d'espais comercials buits a Badia del Vallès”, realitzat per bbintervencions, i que va ser encarregat per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona en el marc del projecte COOP'ART.

Cartell de la iniciativa Artesania urbana by Badia

Publicat el 17.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^