Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una jornada festiva per reivindicar els drets dels infants
×  
Dia Universal dels Drets dels Infants Dia Universal dels Drets dels Infants
Dissabte, el Parc de Joan Oliver es va convertir en un gran espai de jocs per acollir la jornada festiva i reivindicativa en commemoració de l'aprovació de la Convenció dels Drets Universals dels Infants. L'Ajuntament, amb la col·laboració d'Aldees Infantils SOS, l'associació TDAH-TEA Badia del Vallès i el Club de Fotografia, va oferir un matí familiar de jocs, esport, música i creació en què van participar un gran nombre d'infants de Badia i les seves famílies.

Els actes van començar a les 10.30 hores, quan una cercavila, de la mà de Sidral Brass Band, va sortir de la plaça Major i va recórrer el Mercat Municipal per animar les persones a sumar-se a la festa.

A les 11 hores es van obrir les atraccions i parades del Parc de Joan Oliver, que oferien activitats com tallers de pintura, xapes, cabanes i plastilina. Els inflables i la tirolina instal·lada al parc van oferir diversió i esport als infants que s'hi van apropar. El Club de Fotografia també s'hi va sumar al programa de la festa amb l'exposició fotogràfica “Els carrers de Badia”.

A partir de migdia van tenir lloc els actes institucionals de la jornada. Quatre nenes de 6è de Primària de Badia van compartir la lectura del Manifest dels Drets dels Infants. A continuació, l'alcaldessa, Eva Menor, va recordar la necessitat que tothom s'impliqués per assegurar que els nens i les nenes puguin desenvolupar totes les seves capacitats en llibertat, ja que són “el nostre present i futur”.

La jornada festiva al Parc de Joan Oliver va continuar plena d'animació fins a l'hora de dinar, que es quan van finalitzar les activitats programades.

Publicat el 22.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
×  
Curs escolar 2023-24 a Badia Curs escolar 2023-24 a Badia
^