X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Des d'avui és necessari el certificat COVID a gimnasos, bars, restaurants i residències
Des d´avui és necessari el certificat COVID a gimnasos, bars, restaurants i residències
El Govern de la Generalitat ha aprovat estendre l´ús del certificat digital COVID de la UE als interiors de bars i restaurants, als gimnasos, i per accedir a les residències de gent gran. Aquesta nova mesura vol respondre a l'increment de la incidència del virus els darrers dies. En el cas del Complex Esportiu, s'anirà sol·licitant progressivament el certificat COVID durant el dia d'avui a mesura que el sistema d'escaneig de QR de què disposa el centre estigui plenament operatiu.

La Generalitat va presentar aquestes mesures al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ja que l’ús del certificat COVID requereix l'aval judicial. Ahir, el TSJC va avalar la proposta.

L’ús de la mascareta és obligatòria a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física de seguretat.

El Govern de la Generalitat insisteix en la necessitat de seguir mantenint les mesures bàsiques de prevenció davant de la COVID-19, com ara la necessitat de fer un ús correcte de la mascareta, mantenir la distància sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques.

El certificat digital COVID
El certificat digital COVID de la UE és un document que acredita la situació d'una persona respecte a la COVID-19. Facilita la mobilitat entre els estats membres de la Unió Europea i permet accedir a determinats espais, com ara zones interiors de restaurants, locals d'oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també residències de gent gran, en funció de les limitacions que es fixin en funció de la incidència de la pandèmia.

Pots trobar el teu certificat digital COVID a La Meva Salut, a les seccions Informes i resultats i Vacunes i certificat COVID digital UE.

Trobaràs més informació sobre el Certificat digital COVID en aquest enllaç.

Publicat el 26.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^