Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Elevada participació en la jornada associativa Creixem Juntes
Elevada participació en la jornada associativa Creixem Juntes
La jornada associativa Creixem Juntes va tenir lloc dissabte passat al Centre Antonio Machado, amb la participació de 47 persones de 25 entitats de Badia, una resposta molt positiva per part de les entitats. Hi havia representades entitats de tots els sectors: culturals, esportives, socials, educatives, de la gent gran, veïnals, etc.

Creixem Juntes s'adreçava a les entitats, i es va proposar com un espai de reflexió i propostes del teixit associatiu de Badia.

A la jornada es van fer diferents sessions dinamitzades, on a través del joc i grups de treball es van tractar aspectes com els punts forts de les entitats, les seves necessitats, o quines propostes es feien des de les entitats per poder millorar la seva situació i el seu funcionament. Alguns dels temes que van aparèixer, entre d'altres, van ser la necessitat de coordinació entre entitats, la facilitació de tràmits o el reconeixement de la tasca social i cultural que fan les associacions a Badia. També les persones participants van poder compartir una estona més distesa amb un dinar a l'aire lliure, tot i el fred.

L'Ajuntament farà un informe recollint totes les propostes i conclusions de la jornada, que es farà arribar a les entitats participants i no participants, i a partir del qual es treballarà conjuntament, entitats i Ajuntament, per enfortir el teixit associatiu durant els anys vinents.

Aquesta jornada s'emmarca dins del Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva (PLACI), que considera que les entitats de Badia són una part imprescindible de l'Acció Comunitària i que, per tant, cal crear els espais i eines necessàries per poder acompanyar a aquestes en el seu creixement i creació de xarxes de col·laboració.

Publicat el 30.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^