X
SERVEI DE CITA PRÈVIA. Els tràmits amb l'Ajuntament, de manera fàcil, ràpida i sense cues.
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia viu Nadal amb activitats els mesos de desembre i gener
Arribada dels Reis Mags a la plaça Major de Badia
Badia reviu aquest any la màgia de Nadal amb una sèrie d'activitats durant desembre i principis de gener, amb la música i les tradicions nadalenques com a protagonistes, i que finalitzaran, el 5 de gener amb la Cavalcada de Reis.

Els actes de celebració de Nadal comencen aquest divendres, 3 de desembre, amb el muntatge del tradicional pessebre al vestíbul de l'Ajuntament, a càrrec de l'Associació de Vídues i amb la col·laboració de l'alumnat de 4t d'ESO de l'IES Badia.

El 12 de desembre, l'Agrupació Musical oferirà un Concert de Nadal, a partir de les 18 hores, al Centre Antonio Machado.

El 18 de desembre, a les 19.30 hores, la plaça Major de Badia viurà una simbombada a càrrec de la Cofradía del Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores de Badia.

Diumenge de la setmana següent, 19 de desembre, hi haurà dues actuacions. A les 12.30 hores, la Coral Infantil l'Espiga i la Coral La Ginesta oferiran el seu Concert de Nadal a l'església Mare de Déu de la Mercè. A la tarda, a partir de les 18 hores, a l'Auditori Municipal se sentiran les veus del cor de la Cofradía.

Els actes de desembre finalitzaran el dia 21, de les 17 a les 19 hores, a la plaça Major, amb un taller de tions.

Els dies 3 i 4 de gener, en horari de matí (de 10 a 13 hores) i tarda (de 16 a 19 hores), al Pavelló de les Escoles Jota i La Sardana, s'oferiran tallers per a famílies amb diverses temàtiques, com xocolata, arenart, fanalets, jocs gegants i decoració de l'arbre de Nadal. De 16 a 18 hores, les famílies podran lliurar la carta al Patge Reial dins d'una bola de Nadal.

Torna la Cavalcada de Reis
Les activitats de Nadal finalitzaran el 5 de gener, amb la Cavalcada de Reis. A les 18 hores, iniciarà el seu recorregut, al centre Antonio Machado, i continuarà per av. de la Costa Blava, av. de la Costa Brava, av. de la Mediterrània, Via de la Plata, carrer de l'Algarve, carrer de Porto, carrer dels Infants, Via de la Plata, av. del Cantàbric, carrer de Saragossa, av. de Burgos i plaça Major.

A les 20 hores tindrà lloc la rebuda dels Reis Mags per part de l'alcaldessa, Eva Menor, al balcó de l'Ajuntament, amb castell de focs. Finalment, a partir de les 20.15, es podran lliurar les cartes als Reis Mags, a la plaça Major.

Totes aquestes activitats queden condicionades a les mesures que estableixi el Procicat, en funció de l'evolució de la Covid-19. L'Ajuntament es reserva el dret a modificar el programa per causes que així ho requereixin. Si hi hagués canvis en la programació, informaríem per les xarxes municipals.

Aquest any, viu la màgia de Nadal a Badia!

Activitats de Nadal a Badia

Publicat el 30.11.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Taller de dansa amb escolars de Badia Taller de dansa amb escolars de Badia
^