Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els comerços de Badia es vesteixen de Nadal
Recreació digital de la imatge de Nadal aplicada a un aparador
Els establiments comercials i de serveis de Badia del Vallès ornamentaran aquest Nadal els seus aparadors amb un element decoratiu comú. La proposta decorativa consisteix en un conjunt de boles de Nadal retallables de cartolina, que cada comerciant farà servir per fer una composició lliure a l'aparador. Les boles porten imprès el missatge "Aquest Nadal fem comerç, fem barri".

La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Badia del Vallès i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l´Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu compartir una imatge unificada en una època de molt moviment als establiments locals, així com posar en valor i incrementar la notorietat de l'oferta comercial i de serveis de proximitat del municipi, una oferta variada i de qualitat.

Com a reforç a la decoració dels aparadors, l'Ajuntament de Badia del Vallès ha instal·lat dues pancartes amb el missatge de la campanya a les dues principals entrades del poble.

Publicat el 02.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^