Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El punt de recàrrega de vehicles elèctrics serà de pagament a partir del 3 de gener
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics d'Avinguda de Burgos
El punt de recàrrega de vehicles elèctrics d'Av. de Burgos serà de pagament a partir del 3 de gener. La recàrrega tindrà un preu de 0,25 euros/kWh, d'acord amb les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 aprovades en el Ple Municipal.

El pagament s'haurà de fer mitjançant l'aplicació de mòbil EVCharge. Aquesta aplicació funciona amb el localitzador del mòbil i, automàticament, es posicionarà a Badia del Vallès, per poder seleccionar el servei. Un cop descarregada l'aplicació, la persona usuària haurà d'incloure les dades de la seva targeta de dèbit o crèdit per fer efectiu el pagament.

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics està situat a l'Av. de Burgos, davant de l'Ajuntament. Està previst situar un altre punt de recàrrega de vehicles elèctrics a l'aparcament del Mercat Municipal aprofitant les obres de millora de la zona que s'estan duent a terme actualment.

Publicat el 21.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
El Casal de la Gent Gran et proposa un munt d´activitats, de maig a juny
El Casal de la Gent Gran ja ha fet pública la seva proposta d'activitats per als mesos de maig i juny: ball, ganxet, teatre, coneixement digital, memòria, anglès i sessions de cine. Consulta les activitats al cartell i contacta el Casal per a més informació i per inscriure-t'hi.Més informació...
×  
L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu L'alcaldessa presenta el nou Poliesportiu
×  
Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet Visita als habitatges per a la gent gran de Santa Coloma de Gramenet
^