Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Correus modifica el servei de repartiment sense canviar l'atenció al client a l'oficina de Badia
Correus modifica el servei de repartiment sense canviar l´atenció al client a l´oficina de Badia
Correus va fer arribar ahir a l'Ajuntament una comunicació en què informa que “la direcció de la Zona Nord-est ha decidit que els empleats de repartiment que fins ara feien la seva feina a Badia del Vallès, passaran a realitzar-la des de la unitat de Barberà del Vallès des de l'1 de febrer, mantenint el personal d'Atenció al Client, que continuarà en el local actual, amb el mateix horari i prestacions actuals”. Així doncs, segons la comunicació de Correus, l'oficina de Badia del Vallès continuarà oferint el mateix servei, amb el mateix horari que fins ara. L'Ajuntament, que ha estat en contacte amb Correus des que va tenir coneixement de la intenció de fer aquests canvis, a principis de l'any passat, ha demanat una nova reunió per rebre garanties que Correus mantindrà la qualitat en la prestació del servei i les condicions de les persones treballadores.

Correus justifica les modificacions per aconseguir “una major eficiència en el servei de repartiment”, amb millores com “major supervisió”, “compliment dels processos operatius” i “una major capacitat operativa i organitzativa”. El canvi implica que es concentra el repartiment a Barberà del Vallès, però el servei d'atenció al client es continuarà oferint des de l'oficina de Badia, a la plaça Major, amb el mateix horari i prestacions que fins ara.

Seguiment de l'Ajuntament per garantir el servei a Badia

L'Ajuntament ja va mantenir una reunió amb la direcció de Correus a la zona a principis de 2021, quan vam tenir coneixement que volien realitzar canvis en el servei. Finalment, els canvis es van anunciar ahir i van en la línia que havien avançat a la reunió.

L'Ajuntament ha demanat una nova reunió per rebre la confirmació, per part de Correus, de què aquesta reorganització no comporta cap afectació en la qualitat del servei per a la ciutadania de Badia del Vallès ni en les condicions de les persones treballadores.

Publicat el 13.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^