Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, jornada de donació de sang al Centre Antonio Machado
Divendres, jornada de donació de sang al Centre Antonio Machado

Aquest divendres, 21 de gener, Badia acollirà una jornada de donació de sang al Centre Antonio Machado (av. de la Costa Blava, s/n), de 10 a 14 i de 17 a 20 hores. Per participar-hi, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

Badia se suma al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Donació, amb totes les mesures de seguretat
La donació es fa amb totes les mesures de seguretat. El coronavirus COVID-19 no es transmet per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. Recordem que cal portar mascareta en tot moment.

Cartell de la jornada de donació de sang

Publicat el 19.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^