Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns i dimarts, asfaltat i pintat de l'aparcament del mercat
Distribució de les places d'aparcament del Mercat
Dilluns, 24 i dimarts, 25 de gener, l'aparcament del mercat no estarà accessible per circular amb vehicles o estacionar, per les obres d'asfaltat i pintat de la calçada. Concretament, els treballs comportaran el tall de circulació i la prohibició d'estacionament de vehicles entre les 7 hores de dilluns i les 20 hores de dimarts. Durant aquests dos dies, tot l'alumnat de l'escola la Sardana accedirà al centre educatiu per la porta principal.

Les obres de pacificació del carrer La Manxa i de l'entorn del Mercat de Badia ofereixen uns millors accessos per a les persones vianants que es dirigeixen al Mercat Municipal, al Casal de Gent Gran, al Centre de Dia i a les escoles La Sardana i La Jota, ja que les persones no han de baixar a la calçada en cap moment i disposen de voreres més àmplies.

Fotolinera per recarregar vehicles elèctrics
Pots consultar com quedarà l'espai en el plànol adjunt a la notícia. Les 4 places d'aparcament de color verd conformaran una fotolinera, una instal·lació que converteix l'energia solar en electricitat mitjançant plaques fotovoltàiques i que recarregarà vehicles elèctrics. Aquesta fotolinera  s'instal·lara d'aquí a uns 6 mesos, gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Publicat el 21.01.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^