Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia commemora el Dia Internacional de la Dona amb una sèrie d'actes el mes de març
Imatge del cicle d'activitats
Badia del Vallès organitza, durant el mes de març, una àmplia oferta d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. A la nostra població, l'acte principal tindrà lloc el dimecres 9 de març a la plaça de l'Ajuntament.

Badia organitza el certamen audiovisual TikTok de vídeos amb el lema "rodant per la igualtat". La recepció de vídeos a concurs estarà oberta fins al 13 de març. Ampliarem la informació sobre aquest concurs en una notícia específica.

Aquesta tarda s'inaugura l'exposició "Amparo Poch y Gascón, el compromís d'una dona lliure", que s'exhibirà fins al 10 de març a la Biblioteca Vicente Aleixandre. L'exposició està organitzada per l'entitat Trenquem el Silenci.

El divendres 4 de març a les 18 hores es presentarà l'Àgora Feminista a la Biblioteca de Badia. A les 18.15 hores, s'hi projectaran curtmetratges dirigits per dones.

Per als dies 8 i 9 de març, Ràdio Badia emetrà el podcast de la lectura dramatitzada de Cartes Impertinents, de Maria Aurèlia Capmany. Aquesta lectura es realitza gràcies a la col·laboració del Servei Local de Català, Ràdio Badia i Trenquem el Silenci.

Celebració del Dia Internacional de la Dona a Badia, el 9 de març
El dimecres 9 de març, a partir de les 17 hores, tindrà lloc l'acte central del Dia Internacional de la Dona, a la plaça de l'Ajuntament. Hi haurà tallers, photocall, mostra artística i esportiva, i la presentació institucional i la lectura del manifest.

Del 10 al 25 de març, el vestíbul de la Biblioteca albergarà l'exposició "Cicatrius compartides", organitzada per La Lliga dels Drets dels Pobles.

El diumenge 13 de març, a les 12 hores, l'edifici Antonio Machado i els jardins exteriors acolliran l'exhibició i taller de Bollywood i el vermut organitzats per Dones per la Igualtat. Els tiquets, a 1 euro, es poden aconseguir a Estètica Màrmara i Merceria M. Luisa.

Dins del cicle Cinema i Dones, el dimarts 15 de març a les 18 hores es projectarà "Una cuestión de genero" a la Biblioteca Vicente Aleixandre, una activitat organitzada per Trenquem el Silenci.

El divendres 18 de març, a les 18 hores, a la Biblioteca es projectarà el documental "Uchungu Na Tumaini, crònica del dolor i l'esperança, amb debat a càrrec de Josep Ramon Giménez, de la Lliga dels Drets dels Pobles.

El dissabte 26 de març, a les 12 hores es farà l'activitat "Badia reconeix les dones que fan història", organitzada per Trenquem el Silenci, amb la inauguració de les plaques a les diferents placetes amb nom de dona, a ritme d'una batucada. El recorregut començarà a la plaça de la Dona.

A banda de totes aquestes activitats, hi haurà sessions de contes a 1r d'ESO, pel col·lectiu (S)Expertes i la campanya "Verdad Verdadera", organitzada per Dones per la Igualtat.

Anirem ampliant la informació d'aquestes activitats.

Cartell amb les activitats a Badia

Publicat el 28.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^