Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Associació de Veïns i l'Ajuntament acorden demanar a l'Agència de l'Habitatge les condicions de rehabilitació dels blocs d'estrella i lineals
L´Associació de Veïns i l´Ajuntament acorden demanar a l´Agència de l´Habitatge les condicions de rehabilitació dels blocs d´estrella i lineals
L'Ajuntament i l'Associació de Veïns es van reunir divendres passat per establir una resposta conjunta davant de l'anunci de reactivació de la rehabilitació dels blocs d'estrella i lineals que va fer la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, durant la seva recent estada a Badia. En finalitzar la reunió, van acordar demanar a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que lliuri per escrit les condicions per a la rehabilitació dels blocs d'estrella i lineal, inclosos en el Pla Director d'Obres Revisat (PDOR).

A la reunió, l'alcaldessa, Eva Menor, va explicar els temes que es van tractar dilluns passat en una reunió entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament.

L'alcaldessa va detallar que van oferir l'Oficina Local d'Habitatge de Badia com a porta d'entrada per a la realització dels tràmits necessaris per a la rehabilitació i que els responsables de l'Agència de l'Habitatge van indicar els criteris objectius per optar a la rehabilitació: que la Comunitat de Veïns disposi dels diners per fer front a l'import del 25% de les obres que han d'assumir, que tingui menys d'un 13% de morositat i que dipositin l'import corresponent a 6 quotes.

Eva Menor va proposar als representants de l'Associació de Veïns demanar a l'Agència de l'Habitatge que facin arribar per escrit les condicions actualitzades per a la rehabilitació d'aquests edificis. D'aquesta manera, es podran presentar les condicions a les Comunitats de Propietaris.

Respecte a l'ordre en la realització de les obres d'aquests blocs, els representants de l'Associació de Veïns van proposar que se segueixi la prioritat marcada pel Mapa de l'Amiant, per retirar primer aquest material dels edificis on estigui més degradat.

La reunió va concloure amb l'acord sobre les propostes anteriors i per preparar conjuntament una carta dirigida a l'Agència de l'Habitatge on es detallin aquestes peticions.
 
A la reunió, realitzada divendres a la tarda a l'Ajuntament, van participar l'alcaldessa, Eva Menor; el primer tinent d'alcaldessa, Rafael Moya; el president de l'Associació de Veïns, Juan José Díaz; el secretari, Joaquín Nogués, i els representants dels veïns Arturo Cortés i Francesc Cubells.

Publicat el 28.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^