Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquesta setmana, neteja d'embornals i reixes
Aquesta setmana, neteja d'embornals i reixes
Avui, 14 de març, s'inicien les tasques de neteja d'embornals i reixes de la ciutat. Aquestes feines tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que poden dificultar la recollida d'aigua els dies de pluja. L'empresa Neida farà l'actuació des d'avui i fins al dijous, 17 de març.

Per optimitzar el funcionament del clavegueram de Badia, recordem que no es llencin al wàter les tovalloletes humides d'un sol ús, sinó que han d'anar a la fracció de rebuig de les escombraries. El material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l'aigua i provoquen embussaments a la xarxa.

Des de l'Àrea de Dret a la ciutat i Agenda Urbana de l'Ajuntament remarquem la necessitat de participar en la correcta gestió dels residus domèstics. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Publicat el 14.03.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Festa Major 2022 a Badia Festa Major 2022 a Badia
×  
La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia La consellera Violant Cervera anuncia una inversio? de 19 milions d'euros als edificis de Badia
^